Toerisme Kinrooi op SeniorenExpo

Nog tot en met aanstaande zondag vindt in Veldhoven de SeniorenExpo plaats. Toerisme Kinrooi is op deze beurs vertegenwoordigd met een stand (B6).

De SeniorenExpo vindt dit jaar voor de vijftiende maal plaats en richt zich op de actieve 50-plusser. Karin Vanhoven van Toerisme Kinrooi: “Wij komen hier de gemeente Kinrooi en de regio vertegenwoordigen omdat het in onze landelijke gemeente, rustig is en mooi vlak om te fietsen en te wandelen. Ook willen we onze aspergegemeente in de kijker zetten.” Dagelijks zijn er twee medewerkers van de Dienst Toerisme die de stand bemensen. “Mensen die de beurs willen bezoeken kunnen via onze website kortingskaarten bestellen”, vertelt Karin.

Het jarenlange succes van de beurs is mede te danken aan de samenwerking met KBO Brabant. Dit is de grootste provinciale belangenorganisatie voor senioren in Nederland. KBO Brabant heeft ruim 132.000 leden die verdeeld zijn over 300 afdelingen. Maar de Senioren Expo richt zich niet alleen op de leden van KBO Brabant. Via mediapartner De Persgroep worden alle 800.000 50-plussers benaderd.

Vanwege het derde lustrum organiseert men een speciale actie: Kienen in de Baroniezaal, vier keer per dag, met leuke prijzen, ter beschikking gesteld door diverse standhouders van de beurs. De opbrengst van de kaartverkoop wordt door de organisatie van de Senioren Expo verdubbeld en gaat naar het goede doel van KBO-Brabant: project Oog om Oog van Stichting Oud in Afrika, dat staaroperaties mogelijk maakt.

De beurs is dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur geopend en is te vinden bij het NH Conference Centre Koningshof, gelegen aan de Locht 117 te Veldhoven.

Foto’s: Toerisme Kinrooi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.