Traditionele afsluiten Prinsenkot bij Zweitzökskes geslaagd

De afgelopen vrijdag de dertiende had een bepaalde betekenis voor karnavalsvereniging De Zweitzökskes uit Ophoven-Geistingen. Zij organiseerden het jaarlijkse ‘afsluiten van het prinsenkot’. Prins Bart, jeugdprins Mart en jeugdprinses Bauke hadden een mooie foto als bedankje voor het lokale café waar de activiteit plaats vond.

Komende wordt de nieuwe prins en het nieuwe jeugdprinsenpaar in Ophoven-Geistingen bekend gemaakt. Het jeugdprinsenpaar wordt om 14.11u bekend gemaakt en de grote happening vindt om 20.11u plaats. Voor deze laatst gemelde happening zijn de voorbije dagen al diverse tips op social media gegeven, die een aanwijzing geven wie de Prins het komende seizoen zal worden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.