Traditionele dialect-uitzending Rabbedabbers bij Radio Monza

Het duurt nog even, maar ‘De Rabbedabbers’ in Kinrooi zijn volop met de voorbereidingen bezig: De jaarlijkse dialect-uitzending bij Radio Monza. Dit jaar zal deze uitzending vrijdag 24 februari van 16.00 tot 23.00 uur te beluisteren zijn. “De carnavalsvereniging verzorgt dit al meer dan twintig jaar”, aldus een woordvoerder van De Rabbedabbers.

Mark Hoedemakers en Mathy Vandewal verzorgen de presentatie. “We draaien carnavalsmuziek van vroeger en nu, en babbelen over voorbije en op til staande carnavalsactiviteiten”, zo vertelt men. Er wordt ook op een interactieve manier met de luisteraar gecommuniceerd. Tijdens de uitzending worden tien vragen gesteld. De juiste oplossing is bij elke vraag in carnavalskrant ‘De Rabbedabber’ te vinden. Luisteraars kunnen vervolgens met het correcte antwoord naar de studio bellen. “Elke winnaar verdient een cadeaubon van handelaar uit Kinrooi en uit alle tien de winnaars wordt aan het einde door de Kinrooier Prins een hoofdprijs verloot in de vorm van een gratis tankbeurt.

Alle prinsen van de gemeente Kinrooi zullen tijdens de uitzending langs komen, waarbij ze kort promotie kunnen maken voor aankomende activiteiten. Tenslotte zullen de jeugdprins en -prinses, en de Prins en Prinses van ‘De Rabbedabbers’ aan het woord komen. Van de Kinrooier prinsenparen wordt ook een persoonlijke top 5 gedraaid.

Radio Monza zendt in Kinrooi en omgeving uit op FM 106.5 MHz.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.