Twee weken lang boeken- en platenbeurs

In zaal Van Eyck in Maaseik organiseert de Koninklijke Harmonie Concordia voor de 27ste maal haar jaarlijkse tweedehandsboeken- en platenbeurs. Zestien dagen achter elkaar, zoals het jaarlijkse gebruik is, van zaterdag 4 tot en met zondag 19 februari.

Aangegeven wordt dat het aanbod gigantisch is. Flink uitgebreid is het aanbod Limburgensia. Bovendien is er ook een mooie partij lp’s, singles, cd’s en dvd’s. De beurs geniet een grote internationale bekendheid en is op werkdagen toegankelijk van 14.00 tot 20.00 uur. In de weekeinden van 10.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *