Uitbreiding Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond

McArthurGlen, Europees marktleider op het gebied van ontwikkeling en management van designer outlets, waaronder het Outlet Center in Roermond, gaf eerder al aan dat het centrum in Roermond zal gaan uitbreiden met 23.000m². Concreet betekent het dat er 50 winkels bij zullen komen. Daarnaast neemt deze gigant ook Rosada Fashion Outlet in Roosendaal over van Resolution Property.

De overname zal naar verwachting in maart 2017 worden afgerond. McArthurGlen Group wordt met deze nieuwe stap ook eigenaar en beheerder van het populaire Roosendaalse winkeldorp dat een oppervlakte beslaat van 23.000m².

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.