Uitbreiding gratis langparkeerplaatsen in Bree

Er is goed nieuws voor automobilisten die gebruik willen maken van langparkeerplaatsen in de Stad Bree. De parkeerplaatsen bij de voormalige gebouwen van TISM kunnen heel 2017 gratis hiervoor gebruikt worden.

De blauwe schijf hoeft hier niet gebruikt te worden. De Stad Bree zorgde ervoor dat, totdat de werkzaamheden met betrekking tot de herbestemming van deze gronden starten, de parkeerplaatsen gratis gebruikt mogen worden. De gemeente Bree geeft aan dat er binnenkort nog twee langparkeerzones op wandelafstand van het centrum worden gecreëerd. Binnenkort volgt hier meer informatie over.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *