Verras je valentijn op de welkomstborden in Hamont-Achel

‘Love is in the air’, en dat mag je in Hamont-Achel erg letterlijk nemen. De stad komt immers op de proppen met een warme Valentijnsactie, waarbij inwoners gratis een boodschap voor hun geliefde op de digitale infoborden kunnen plaatsen.

Wie zijn of haar partner (of misschien wel jarenlange ‘crush’) op 14 februari wil verrassen met een romantisch bericht kan daarvoor terecht op de website van de stad. Via www.hamont-achel.be/valentijn kunnen geïnteresseerden tot uiterlijk 5 februari een persoonlijke boodschap insturen. Op Valentijnsdag wordt deze vervolgens gepubliceerd op de zeven digitale infoborden van Hamont-Achel.

Deelnemers van de actie veroveren mogelijk niet enkel het hart van hun geliefde, maar maken ook kans op een heus verwenpakket aangeboden door de stad. Een onschuldige hand loot op 16 februari een winnaar uit alle inzendingen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.