Vier aanhoudingen in drugsonderzoek

De politie heeft op 5 januari 2017 vier mannen aangehouden en doorzoekingen verricht in het kader van een onderzoek naar de handel in verdovende middelen. Er werden drie woningen in Weert en een woning in Eindhoven doorzocht. Bij twee woningen in Weert en bij de woning in Eindhoven werd de bewoner aangehouden. De vierde verdachte werd in België aangehouden.

Bij het onderzoek werd ondersteuning verleend door het MAST (Maritime Advanced Search Team) van het Korps Mariniers. Er zijn in Nederland drie verdachten aangehouden. Een woning in het Belgische Overpelt werd eveneens doorzocht en daarbij werd één verdachte aangehouden.
Bij de zoekingen werden hoeveelheden drugs, geld en een vuurwapen aangetroffen. De politie sluit verdere aanhoudingen niet uit.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.