Volg een gratis taalcursus bij Bibliocenter

Binnenkort start bij bibliotheken van Bibliocenter in Nederweert, Weert, Leudal en Maasgouw de gratis cursus Tel mee met Taal. De cursus is bedoeld voor iedereen die het lezen en schrijven van de Nederlandse taal lastig vindt en bestaat uit dertig bijeenkomsten van twee uur.

Lezen en schrijven is niet voor iedereen even gemakkelijk. Je beseft niet altijd hoe vaak het op een dag nodig is om goed en begrijpelijk te kunnen lezen en schrijven. Een veiligheidsvoorschrift of bijsluiter lezen, een formulier invullen of een sollicitatiebrief schrijven is voor veel mensen best lastig. Ook lukt het niet iedereen om (klein)kinderen te helpen bij hun huiswerk.

De cursus Tel mee met Taal is voor iedereen die het lezen en schrijven van de Nederlandse taal lastig vindt. De inhoud wordt aangepast aan wat u wilt leren. De cursus is niet bedoeld voor nieuwkomers die Nederlands willen leren, maar kan wel gevolgd worden na de inburgeringscursus.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.