Alle voorstellingen 'Daag Madam Puffin' uitverkocht

De ‘Toneelvrienden Kessenich’ kunnen in hun handjes klappen. Alle geplande voorstellingen van het blijspel ‘Daag Madam Puffin’ zijn reeds uitverkocht. De toneelgroep, die in 2014 de Culturele Prijs van de Gemeente Kinrooi in ontvangt mochten nemen, kunnen de komende edities van hun opvoering nog rekenen op een volle zaal.

Het toneelstuk ‘Daag Madam Puffin’ is een vertaling van Arthur Lovegrove’s ‘Goodnight Mrs Puffin’. Het stuk handelt over een familie die druk bezig zijn met voorbereidingen voor een huwelijk, waarbij verteld wordt dat er een droom is geweest dat het huwelijk niet door zal gaan. Een verhaal over een fusie, een personage die hysterisch gaat reageren en geheimen, betekenen een avond genieten in Kessenich.
Een tipje van de sluier is (vanzelfsprekend voor een blijspel) dat alles goed afloopt.

De voorstellingen die nog komen, zijn zondag 29 januari, zaterdag 4 februari, zondag 5 februari en maandag 6 februari. Diegene die al een kaartje hebben kunnen zich spitsen, voor de anderen is het te hopen dat De Toneelvrienden uit Kessenich snel weer met een nieuwe voorstelling zullen komen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.