Voortgang Zorghoeve Sint Jansberg

De werkzaamheden bij Zorghoeve Sint-Jansberg in Maaseik lopen op schema. Deze VZW is gestart met een nieuw project in Maaseik. Hier wordt een zorgwoning met tien studio’s en één conciërge-appartement gerealiseerd. In deze studio’s kunnen jong-volwassenen met autisme zich nestelen en thuis voelen zonder dat ze stres moeten hebben omdat ze er alleen voor zouden staan.

De vzw heeft een tijd geleden bouwgrond gekocht, aan de Sint-Jansberg 46 in Maaseik. medewerkers van de zorginstelling geven aan dat het momenteel een vreemd beeld is, in de straat. “We kijken met een beetje weemoed naar het verleden, maar hebben een enorm vertrouwen naar de toekomst toe”, aldus een medewerker.

Foto’s: Zorghoeve Sint Jansberg

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.