vzw GezonderLimburg neemt intrek in Villa Pax Molenbeersel (video)

De vzw GezonderLimburg heeft deze week de sleutel gekregen van Villa Pax in Molenbeersel. Van hieruit zal de vzw, die media maart officieel van start gaat, zich gaan richten op gezondheid in de breedste zin des woords.

Margriet Mudde is voorzitter van de vzw: “Om goed te kunnen zorgen voor jezelf, je partner en je kinderen is het belangrijk dat je betrouwbare en goede informatie krijgt. Wij hebben de intentie mensen de juiste en kundige informatie te geven”, zo vertelt ze.

De vzw zal scholing en instructie geven middels het geven van lezingen, workshops en coaching. Daarnaast biedt de omgeving van Villa Pax de mogelijkheid om allerlei buitenactiviteiten te organiseren.

Voor het geven van lezingen, workshops en meer zal de vzw gebruik maken van een gedreven team van wellnesscoaches en externe specialisten. “We zitten op de grens tussen beide Limburgen, daar we ons ook op beide gebieden richten”, aldus Mudde.

“We bieden een multifunctioneel health center waar inspanning en ontspanning een geheel nieuwe dimensie krijgen. Een fijne plek waar mensen voor vrijwel alles terecht kunnen dat te maken heeft met lichaam, geest, gezondheid en niet te vergeten: ontspanning”, aldus Margriet Mudde die met haar team nog veel werk te verzetten heeft, daar het gebouw nog helemaal in orde gemaakt dient te worden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.