Winterweer op komst

Slee sneeuw winter

“Het wordt steeds interessanter voor wie nog eens graag echt winterweer wil beleven”, aldus weerman Ruben Weytjens uit Neeroeteren. Hij vertelt: “We krijgen eerst nog regen, wind en zachte temperaturen.”

De ontwikkelingen voor de lange termijn blijven erg spannend. “Winterliefhebbers zitten momenteel op het puntje van hun stoel, de nieuwste weerkaarten af te wachten”, zo vertelt de weerman. “Het wordt stilaan weer wat koeler. De buien kunnen zodoende een licht winters karakter krijgen. In de Ardennen zou donderdag een flink pak sneeuw kunnen vallen. Sneeuw die mogelijk meer dan 10 dagen gaat blijven liggen…” In de grensstreek moeten we nog even wachten op sneeuw. “Indien er tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag buien vallen, dan zal het om sneeuw gaan”, aldus de weerman die tevens verwacht dat komend weekeinde winterse neerslag kan vallen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.