Zaterdagmarkt Roermond in finale van 'beste markt van Nederland'

Roermond markt

De zaterdagmark van Roermond zit in de finale van de verkiezing tot ‘beste markt van Nederland’. Samen met drie andere finalisten dingt Roermond mee naar deze eervolle titel. Een jury heeft Roermond beoordeeld en gaf als positieve punten aan dat het een sterke markt is met veel vaste klanten en een goede sfeer. Verder sluit het aanbod van de markt goed aan bij de wensen van de consument. In de komende weken zal de jury de markt nogmaals gaan bezoeken. Op 14 maart zal de winnaar bekend worden gemaakt in Almelo.

De zaterdagmarkt van de gemeente Roermond deed dit jaar mee aan de wedstrijd voor de beste markt van Nederland. Deze wedstrijd is een initiatief van de Centrale Vereniging Ambulante Handel. De markt viel in de categorie middelgrote markten, dat wil zeggen markten met tussen de 30 en 50 kooplieden. “Mijn complimenten voor kooplieden en medewerkers dat de Roermondse markt in de finale is doorgedrongen”, zegt wethouder Angely Waajen (Economie). “Een grote opsteker en erkenning voor de kwaliteit en de gezelligheid die elke week weer geboden wordt.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.