Zeven kandidaten voor Cultuurprijs Echt-Susteren

Er zijn zeven kandidaten in de gemeente Echt-Susteren die in de race zijn voor de Cultuurprijs van 2016. Het betreft Anna van de Laarschot uit Echt, Theo Beijer uit Echt, Piet Aben uit Echt, Evert Zits uit Susteren, Karin Deneer uit Sint Joost, Sef ter Huurne uit Slek en de Stichting 40 Jaar Buurtverenigingen uit Nieustadt.

De bekendmaking van de Cultuurprijs 2016 wordt komende zondag gedaan. De Cultuurprijs in Echt-Susteren wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon, vereniging, instelling, bedrijf of instantie die heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van het culturele leven in de gemeente. Een onafhankelijke jury beoordeelt de voordrachten op meerwaarde, belang voor de gemeenschap, innoverende impulsen, oorspronkelijkheid/originaliteit en mate waarin men reeds (eerder) werd beloond voor deze verdiensten. Om 13.30u zal wethouder Peter Pustjens in het gemeentehuis van Echt-Susteren de oorkonde en het bijbehorende kunstwerk ”t Zwingelke’ uitreiken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.