Zuyderland, volop in beweging

Zuyderland auto's
Zuyderland is sinds 1 januari 2015 in ontwikkeling om voor u als patiënt beter en sterker te worden. Het omvangrijke en ingewikkelde fusieproces leidt tot de realisatie van een aantal patiëntgerichte centra waarin alle zorg rondom een ziektebeeld samenkomt. Zuyderland centraliseert bepaalde specialismen op één van de hoofdlocaties, waardoor medische ingrepen of in Heerlen of in Sittard-Geleen worden uitgevoerd. Diagnostiek, poliklinische zorg en nazorg blijven zoveel mogelijk beschikbaar op alle ziekenhuislocaties.
Deze verschuivingen betekenen nogal wat. Daarom stelt ieder organisatieonderdeel dat fuseert een plan op. Er is vijf jaar uitgetrokken voor de realisatie van deze plannen. In de zomer van 2015 zijn de eerste stappen gezet in de inrichting van de genoemde patiëntgerichte centra. Men streeft ernaar dat in de resterende drie en een half jaar af te ronden.
Hoe blijft u op de hoogte?
Het is tijd om u mee te nemen in deze plannen en de realisatie ervan. Zuyderland houd u op de hoogte van de vorderingen. Per plan vertelt men welke impact het heeft op u en anderen in de regio, en wanneer het plan van start gaat. Deze informatie staat op een speciale pagina op de website: www.zuyderland.nl/verschuivingen-zorg. Zo kunt u lezen wanneer het u uitkomt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.