Rabbedabbers zoeken oude exemplaren van carnavalskrant

Jaarlijks valt ‘Het Rabbedabberke’ bij de inwoners van Kinrooi op de deurmat als aankondiging van de activiteiten rondom deze periode. De nieuwste editie van deze carnavalskrant is vandaag naar de drukker gebracht.

De carnavalsvereniging in Kinrooi zag op 11 november 1976 om 11.11 uur het levenslicht. Vanaf het prille begin is er een carnavalskrant die door de vereniging wordt uitgegeven. In de archieven van de vereniging heeft men nog ene exemplaar uit 1978 en een uit 1979, die nog in onberispelijke staat zijn.

Cultureel erfgoed van Kinrooi. De vraag is nu of er inwoners zijn die nog meerdere exemplaren ‘uit de oude doos’ hebben liggen. De vereniging wil deze graag inzien en eventueel kopiëren voor hun eigen archief.

De nieuwste editie zal binnenkort bezorgd worden in Kinrooi.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *