Na speciaal bier ook een exclusieve hamburger bij 'De Stegel'

Hadden de nieuwe uitbaters van Gemeenschapscentrum ‘De Stegel’ in Molenbeersel eerder nog het nieuws dat ze het exclusieve bier, 1843 Stegel Bier’ zouden gaan tappen, dat staat voor het jaartal waarin de grens tussen Molenbeersel en Kinrooi werd getrokken, nu is men doende met de ‘Stegelburger’.

De ‘stegelburger’ bestaat voor 100% uit rundsvlees, rucola, parmezaan waarbij truffelmayonaise en truffelchips geserveerd zullen worden. De speciale burger zal verkrijgbaar zijn met 100 of 200 gram vlees.

De nieuwe uitbaters van GC ‘De Stegel’ brengen alles in gereedheid voor de openingsreceptie, die dinsdag 7 februari vanaf 19.00 uur zal plaats vinden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *