Met de bus mee naar volleybalwedstrijd Noliko Maaseik

Volleybalclub Noliko Maaseik speelt op zondag 12 februari 2017 om 14.00 uur de 24ste bekerfinale van België. Geheel Maaseik vertrouwt erop dat volleybalclub Noliko zaterdag 12 februari in het Sportpaleis Antwerpen de bekerfinale wint. Natuurlijk zal er nog hard moeten geknokt worden om de titel naar Maaseik te halen. De ploeg heeft er echter alle vertrouwen in dat dit zal lukken!

De Stad Maaseik roept alle inwoners op om mee te gaan naar Antwerpen om Noliko te steunen op zondag 12 februari 2017 in het Sportpaleis. Noliko heeft die steun nodig. Noliko Maaseik plaatst Maaseik al jaren op de kaart in België en ver daarbuiten. Het palmares van deze volleybaltopper is meer dan indrukwekkend. Indien Noliko Maaseik wint, waarvan geheel Maaseik rotsvast overtuigd is, dan komt de titel opnieuw naar Maaseik.

De wedstrijd moet echter eerst gespeeld worden. Maaseik zal een zeer sterk Roeselare moeten opzij zetten. En dat zal geen gemakkelijke opdracht worden. Daarom de warme oproep om op zaterdag om mee te gaan naar Antwerpen.
Tickets voor dit topsportevenement, de goeie ouwe klassieker Maaseik-Roeselare, zijn te bestellen via www.noliko-maaseik.be. De bussen vertrekken om 11.00 uur aan de LOTTO Dôme (Sportlaan Maaseik).

Als stimulans om alle supporters mee te kunnen nemen naar Antwerpen, besliste het stadsbestuur om tussen te komen in de vervoerskosten. Maaseik vindt het immers belangrijk dat alle inwoners als één blok achter hun volleybalclub staan.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *