Dienstencentrum Maaseik maakt video-opnamen

Afgelopen woensdag kreeg het dagcentrum van Maasmechelen een aantal mensen over de vloer die daar op andere dagen niet zijn. Het waren acht kinderen en volwassenen uit alle uithoeken van Dienstencentrum Ter Engelen uit Maaseik. Zij kwamen om mee te werken aan een nieuwe video.

De video is een initiatief van de werkgroep ‘Vorming’, die bestaat uit medewerkers, vrijwilligers én cliënten van het Dienstencentrum in Maaseik. De geïnterviewden kregen allemaal dezelfde vragenlijst voorgeschoteld. Deze vragen hadden te maken hebben met ‘emancipatorisch werken’.

Het eindresultaat is binnenkort in de video te zien.

Foto’s: Dienstencentrum Ter Engelen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *