Dorpsraad Wessem op bezoek in Stramproy

Stramproy

In 2013 is de Dorpsraad Wessem opgericht, na enkele bewonersavonden. Tijdens de eerste van die avonden had men de Dorpsraad van Stramproy verzocht om een en ander te vertellen over doen en laten van de Roojer Dorpsraad.

Nu, vier jaar later wilde Wessem graag weer even bijpraten over de activiteiten. Ook Stramproy wond dat een goed idee, want Wessem had zeker ook op een originele wijze problemen en projecten aangepakt. Zo kwam het tot een afspraak de afgelopen week.

Tijdens een geanimeerde bijeenkomst werden allerlei dingen met elkaar besproken, en kon er bij elkaar in de keuken worden gekeken. Opvallend is dat Wessem amper gesteund wordt door de gemeente. Dat is in Weert anders. Dorpsraad Stramproy geeft aan enkele zeer interessante Wessemse werkwijzes gehoord te hebben, waar ze zeker mee aan de slag gaan.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *