Senioren kunnen op zeilcursus

Senioren van vijftig jaar of ouder die wonen in Bocholt, Bree, Kinrooi, Maaseik, Meeuwen-Gruitrode, Opglabbeek of Peer, kunnen op een wel héél aparte wijze genieten van de Maasplassen. De gezamenlijke Buurtsportdiensten organiseren een zeilcursus voor deze doelgroep.

Met ‘Start to Sportelsail’, georganiseerd door de Buurtsportdiensten, Sailcenter Limburg en Sport Vlaanderen, wordt het zeilen in zes lessen geleerd. Een eigen zeilboot is ook niet nodig, die wordt tijdens de les ter beschikking gesteld.

Op donderdag 20 april is er een informatiebijeenkomst bij Sailcenter Limburg in Kinrooi. Daar zullen zeilers en toekomstige zeilers elkaar ontmoeten en zullen de mooie momenten op het water rijkelijk gaan vloeien.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *