Volleybaldames van SAB naar provinciale finale

Op 1 februari 2017 wist de damesploeg van SAB een plaats in de provinciale finale van het volleybal te bemachtigen. Ze wonnen met 3-1 van Hechtel. Ze zullen op 15 februari of 8 maart deze finale spelen in Hasselt, enkel hun tegenstander is nog onbekend.

Voor een ploeg die nog nooit samen gespeeld had, deden de SAB-dames het heel goed. De eerste twee sets wonnen ze met 25-20 en 25-22. De 3-0 winst kwam al in zicht maar jammer genoeg moesten ze een setje nipt afgeven (24-26). De vierde, en laatste set maakte alles dan weer meer dan goed. Nadat Tim Lemmens de ploeg beloofde te trakteren op frieten wanneer ze de tegenstander onder de tien punten wisten te verslaan, gingen ze in de laatste set voor nog een setwinst van 25-9. Hanne, Anke, Robin, Britt, Lani, Lara, Joni, Gitte, Céline en Sofie kijken alvast uit naar de finale (en de frieten van Tim natuurlijk)!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *