Autobrand parkeergarage Sittard-Geleen: vertraging voorbij

Zuyderland ziekenhuis

In de parkeergarage van ziekenhuis Zuyderland in Sittard-Geleen heeft vrijdagochtend een auto in brand gestaan. De brand ontstond omstreeks 07.00 uur. Door het afgaan van de brandmeldinstallatie werd de toegang tot de parkeergarage gesloten en gingen de slagbomen tijdelijk niet open. Dat is een normale veiligheidsmaatregel.

Rond 7.50 uur werd de parkeergarage weer vrijgegeven door de brandweer. Daarna kon de garage weer normaal worden gebruikt. Momenteel is er dan ook geen vertraging meer. De uitgebrande auto is zojuist opgehaald.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *