Blessures bij NOLIKO Maaseik

Momenteel kampen de spelers bij NOLIKO Maaseik met een resem kleine kwaaltjes. Ivan Castellani en Anders Mol zijn momenteel niet speelklaar. Zij volgen een afzonderlijk trainingsregime en het team hoopt hen binnen een twee- tot drietal weken weer te recupereren. Dan wordt zo’n ruime spelerskern opeens wat minder ruim. Even werd gedacht aan externe versterking, maar het inwerken duurt dan weer langer, dus dat was niet doenlijk.

Wout Wijsmans traint al enkele weken volop mee, kent het team natuurlijk door en door, is speelklaar en bereid om zijn verantwoordelijkheid te nemen.

Het is typisch voor topsport; het lijkt voor de toeschouwer spotgemakkelijk, maar al snel wordt vergeten hoeveel training en inspanning op het randje en over het randje erbij komt kijken. In het volleybal is het niet anders: trainen en trainen en voortdurend opgelapt moeten worden. Een programma met twee wedstrijden per week is moordend.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *