Bofkont: Twee keer meelopen bij OLS-optocht

Kaylinn Daalhuizen van Schutterij Sint Laurentius Bocholt heeft geluk dit jaar. Zij mag namelijk twee keer de OLS optocht lopen. Ze zit in het 5de leerjaar van basisschool ‘De Driehoek’ in Bocholt en zal op 27 juni deelnemen aan het Kinjer-OLS. Daarnaast zal zij op 2 juli met haar trommel de schutterij steunen tijdens de optocht van het OLS.

Het was voor Kaylinn reden om haar spreekbeurt over de schutterij te houden! Kaylinn legde heel uitgebreid uit wat de schutterij zoal doet en hoe gezellig het kan zijn op de schutterswei. Met wat hulp van enkele leden van de schutterij besprak ze elk onderdeel, van bordjesdrager tot schutter.
Alles werd door Kaylinn op een duidelijke manier uitgelegd. Zo werd door middel van haar spreekbeurt de klas goed voorbereid op het komende Kinjer-OLS.

Foto’s: Schutterij Sint Laurentius

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *