Gemeente Weert schenkt gratis fruitbomen

Een gezonde en bewuste leefstijl, lokaal voedsel, zorg voor natuur. Steeds meer mensen beseffen het belang en de noodzaak van een groene aangename leefomgeving en ruimte voor natuur. Het groeiende bewustzijn vertaalt zich ook in meer initiatieven om zelf aan de slag te gaan. Aangemoedigd door de gemeente Weert nemen inwoners steeds vaker zelf het initiatief om hun tuin, straat, wijk en stad te vergroenen.

Met ‘Plant je eigen fruit’ wil de gemeente Weert inwoners helpen om bloeiende bomen en struiken te planten als voedselbron voor insecten en bijen. Het aardige aan fruitbomen en bessenstruiken is dat je in de zomer lekker fruit uit eigen tuin kunt eten. Inwoners van Weert kunnen tot en met vrijdag 24 februari een aanvraag indienen om gratis een fruitboom of bessenstruiken van de gemeente te krijgen.

Op de website van de gemeente Weert is meer informatie terug te vinden en kan men zich aanmelden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *