Kostuums van De Gaaplepels verdwenen

Gaaplepels

Gisteren kwam karnavalsvereniging ‘De Gaaplepels’ uit Molenbeersel tot de trieste ontdekking dat er verscheidene kostuums voor het optreden van vanavond tijdens de Grote Zitting spoorloos verdwenen zijn uit de oplegger van Kv de Gaaplepels.

Er zijn beelden opgevraagd van de bewakingscamera’s die bij Gemeenschapscentrum ‘De Stegel’ in Molenbeersel aanwezig zijn. De vereniging roept dan ook op dat er weet is van de personen die dit gedaan hebben en wil hen oproepen de spullen netjes terug te bezorgen.

‘De Gaaplepels’ willen het incident in de minne schikken, maar geven wel aan verdere stappen te zullen ondernemen wanneer de spullen niet tijdig terug bezorgd zijn.

Vanavond wordt de nieuwe Prins van De Gaaplepels gepresenteerd tijdens de Grote Prinsenzitting. Deze avond is behoorlijk vol gepland, waardoor de organisatie het programma één uur eerder zal starten, te weten om 18.49 uur. Hiervoor zijn al meer dan 500 kaarten verkocht.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *