Vijfde What's App buurtpreventienetwerk in Kinrooi

In de gemeente Kinrooi is een vijfde WhatsApp-buurtpreventienetwerk van start gegaan, BPN Natterveld Zielderveld.

De inwoners van de wijk en het gebied tussen de bestaande BPN’s kunnen hierbij aansluiten. In de gemeente Kinrooi zijn naast Zielderveld en Natterveld de volgende gebieden actief: Drietak Zuid, Geistingen, De Schans en Ophoven.

Naast het gemeentelijke netwerk, werkt de gemeente Kinrooi ook samen in een grensoverstijgend netwerk, met de gemeenten Bocholt, Hamont-Achel, Weert en Cranendonck. Hierdoor kan relevante informatie snel doorgezet worden. Het succes van de buurtpreventienetwerken zit in het feit dat zoveel mogelijk inwoners zich aanmelden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *