Vanaf mei weer wekelijks oldtimers in Bree

Na een geslaagde Oldtimers At Bree, zullen ook dit jaar in het centrum van Bree op vrijdagavond diverse oldtimers te bezichtigen zijn. “Het duurt nog even, maar we zijn achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen”, aldus organisator Luc Martens.

“We organiseren het gebeuren met drie personen, best veel werk om vier maanden wekelijks oldtimers in Bree te krijgen”, zo vervolgt Martens. Vorig jaar had men ook een special. “We hebben een Renault Alpine treffen georganiseerd. Ook dit jaar zullen we specials meenemen in de organisatie”, weet Luc Martens.

Op het Vrijthof en de markt zal elke vrijdagavond vanaf 18.00 uur een treffen van auto’s, motoren en bromfietsen plaatsvinden. “We hebben één stelregel”, aldus Martens, “elk voertuig moet minstens 25 jaar oud zijn.”

Vorig jaar bezochten vele mensen het evenement dat evenals dit jaar, gratis toegankelijk is.

Foto’s: Oldtimers At Bree

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *