Liefdeswens bij werkzaamheden in Bree

Zeg dit jaar ‘Ik zie u graag’ met een werfdoekboodschap. Dat is mogelijk vanwege de werkzaamheden die in het centrum van Bree plaats vinden. Regelmatig worden de doeken die bij de bouwwerkzaamheden staan opgesteld, van tekst gewisseld. Het stadsbestuur van Bree heeft de doeken nu voorzien van een ‘Valentijns-actie’.

Truus en Geert, inwoners van Bree beschreven hun liefde voor elkaar op een van de doeken. “We zijn nog altijd stralend verliefd”, zo geven ze beiden volmondig aan. Inwoners van de Stad Bree worden geënthousiasmeerd om hun Valentijnswens ook op de doeken te schrijven, die staan opgesteld bij de werf op de Grauwe torenwal, tussen de dialectslogans, zandhopen en hardwerkende mannen van bouwonderneming Kumpen.

Hun recept voor hun jarenlange liefde… beschreven ze op de doeken!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *