Speciale Valentijnsactie bij FC Maasland in Kinrooi

Het eerste elftal van FC Maasland Noordoost (Kinrooi) kan terugblikken op een prima start in 2017. Met drie overwinningen en één gelijkspel werd de mindere eindejaarsperiode overtuigend weggeveegd.

Met de komst van Kabouters Opglabbeek is de uitdaging groot. Kan FC Maasland bevestigen na de zeer sterke collectieve prestatie bij leider Stokkem VV? Om het antwoord te weten zal de wedstrijd van aanstaande zaterdag afgewacht moeten worden.
Ter gelegenheid van deze belangrijk wedstrijd wil de voetbalclub uit Kinrooi een extraatje doen voor alle dames. Met Valentijn in het vooruitzicht mogen alle dames gratis genieten van de wedstrijd en biedt de voetbalclub hen tijdens de pauze een gratis glaasje cava aan.

Bovendien zal één dame kans op een extra fles cava en een supporterssjaal maken. Om in aanmerking te komen voor de prijzen geeft de voetbalclub aan om hun Facebookpagina te liken en het bericht te delen. Komende vrijdag maakt men de winnares bekend.

Iedereen mag deelnemen aan deze actie maar de prijs moet afgehaald worden door een dame tijdens de pauze van de wedstrijd, aanstaande zaterdag omstreeks 20.15 uur. De wedstrijd start om 19.30 uur.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *