Werkzaamheden Biesterbrug en Stadsbrug

stadsbrug-kanaal-zuid-willemsvaart-weert

Rijkswaterstaat test de veiligheid van de Biesterbrug en de Stadsbrug in Weert.

Daardoor zijn de bruggen tijdelijk niet toegankelijk voor alle verkeer. De Biesterbrug wordt getest op donderdag 16 februari 2017, van 20.00 uur tot vrijdagnacht 4.00 uur. De Stadsbrug wordt getest op vrijdag 17 februari, van 20.00 uur tot zaterdagnacht 4.00 uur. De bruggen zijn niet tegelijkertijd buiten werking, dus het verkeer kan altijd gebruik maken van een van de bruggen. Daarnaast worden de bellen op de brug tijdens de test uitgeschakeld, zodat dit geen overlast geeft.

Rijkswaterstaat test binnen het project IMPAKT al haar beweegbare bruggen en sluizen op cyber security en functionele veiligheid. Dit programma is in 2014 gestart in het hele land. Eerder zijn al bruggen in de regio Tilburg en Schijndel getest, binnenkort is Weert dus aan de beurt.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *