Boorebâl in Wieërt

Op maandag 13 februari 2017 behoort de binnenstad weer toe aan alle boeren en boerinnen van Weert en omstreken. Boorebâl is en blijft uniek op de maandag. Samen met de Weerter Horeca wordt de gehele binnenstad een grote bruiloft. U kunt in 14 cafés aanschuiven aan het bruiloftsdiner, boerenkool met worst.

Om 19.30 uur zullen de muziekgezelschappen bij elkaar komen op de Markt en op het bordes van het oude Stadhuis (Jacob van Hornemuseum) zullen vervolgens de getuigen van het bruidspaar, de ouders en als apotheose de bruidegom en de bruid bekend worden gemaakt. Preens Maurice I zal het bruidspaar in de onecht verbinden waarna het beurt is aan de pastoor om zijn zegen over het huwelijk uit te spreken. Het Boeren bruidspaar met haar gevolg trekt door de binnenstad naar de verschillende horeca gelegenheden om receptie te houden en samen met u te feesten.

Het overkoepelende programma wordt door de Rogstaekers gepresenteerd en aangeboden aan het Weerter publiek. Het is verder aan u om er samen een ouderwetse bruiloft van te make. Boorebâl met blauwe kiele en rode zakdoek, u mag het eigenlijk niet missen.

Deelnemende cafés zijn:
Café De Harmonie
Café Tramhalt
Café ’t Swaentje
Café De Brouwer
Café De Gruyter
D’oude Markt
Weerter Bazaar
Café de Stuiterbal
Café Ut Ingelke
Café De Bolle Boef
Stadscafé Du Commerce
Café Don Papi
De Soos
Café Roxy’s

Kijk voor meer informatie op www.vvderogstaekers.nl

[Foto: De Rogstaekers]

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *