Noliko Maaseik laat titel in Antwerpen achter

Noliko Maaseik heeft vanmiddag de 24ste bekerfinale van België verloren van Knack Roeselare met 0-3. Aan de fans heeft het niet gelegen, die waren massaal afgereisd naar Antwerpen om de wedstrijd van dichtbij mee te maken. Roeselare is hierdoor nog een jaartje langer bekerhouder. In de derde set gaf Maaseik een riante voorsprong uit handen. Roeselare toonde dat het niet alleen talent, maar ook veel karakter heeft.

De laatste keer dat NOLIKO Maaseik een beker won was in 2012.

NOLIKO Maaseik kwam met een vernieuwd team aan de bak. Coach Castellani had met deze jonge groep al een behoorlijk parcours afgelegd, met enkele knappe zeges en verdienstelijke wedstrijden, maar dat mocht vanmiddag niet baten.

Foto’s: NOLIKO Maaseik


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *