Oplettende burger in Baexem

Een oplettende inwoner uit Baexem heeft van de Politie Leudal een pluim ontvangen. Vanochtend omstreeks half twaalf zag hij een chauffeur in een auto slingerend over de weg in zijn woonplaats rijden. Toen deze auto stil stond, besloot de inwoner de chauffeur aan te spreken op zijn gedrag.

Lang had de inwoner van Baexem niet nodig om te beseffen dat de chauffeur te diep in het glaasje gekeken had. Hij maakte hiervan een melding bij de politie, die nog geen twee minuten later ter plekke was en zagen dat de chauffeur weer in zijn auto stapte en al slingerend verder reed.

De chauffeur werd tot stoppen gedwongen en werd over gebracht naar het bureau in Weert. Een blaastest wees uit dat de slingerende chauffeur 1100 µg/L in zijn bloed had. Dit is vijf keer meer dan de toegestane hoeveelheid. De bestuurder zal zich binnenkort moeten verantwoorden voor een rechter.

Foto: Politie Leudal

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *