Twee maal zilver voor Handboogvereniging Stramproy

Handboogvereniging Sint Hubertus uit Stramproy kijkt terug op een geslaagd weekeinde. De club behaalde met twee teams zilver tijdens het Rayon Kampioenschap Indoor 18m 2017.

De club mocht dit weekeinde twee maal aan de schietlijn verschijnen bij het Rayon Kampioenschap. In de B-Klasse had het tweede team zich als derde gekwalificeerd na de regio wedstrijden. Hier werd bij een spannende strijd tegen Mierlo het zilver gehaald door de schutters Luuk Vorselen, Anne-Brechtje Deelstra, Harrie Verspagen en Ton Snellen.

In de Ere klasse wist het eerste team zich als tweede te kwalificeren na de regio wedstrijden. Dit team moest schieten bij de Alpenjagers in Sittard. Ook hier werd het een spannende finale, waar het team uit Stramproy als tweede uit kwam met de schutters Tim Freriks, Jald-Jetse Deelstra, Dylan Moonen en Scott Bex.

Foto’s: Handboogvereniging Sint Hubertus Stramproy

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *