Kinrooi en Maaseik ook vertegenwoordigd op Belgian Boat Show

Zaterdag startte in Flanders Expo in Gent de Belgian Boat Show. Vandaag nog en dan van vrijdag 17 tot en met zondag 19 februari zijn er meer dan 222 plezierboten te bezichtigen en allerlei zaken die met watersport en vrije tijd te maken hebben. Ook Marec uit Kinrooi is met een stand op deze 29ste editie vertegenwoordigd.

Meer dan de voorgaande jaren ligt het accent op toerjachten: zeil- en motorjachten met verblijfsaccommodatie die vergeleken kan worden met een villa. Jachten die dus geschikt zijn voor lange perioden aan boord en dus ook voor langere reizen. Daarnaast is er veel aandacht voor recreatie langs de kant en op het water, waar Marec een goede rol in kan spelen. De stand is te vinden in Hal 5, nummer 5442.

Marec baat sinds 1980 de jachthavens De Spaanjerd in Kinrooi en Heerenlaak in Maaseik uit. In jachthaven De Spaanjerd komen vooral zeilboten en grote kajuitjachten aan hun trekken. Er zijn bijna 1000 ligplaatsen, gaande van zeiljollen aan land tot jachten met een maximale lengte van 35 meter.

Jachthaven Heerenlaak in Maaseik telt 440 ligplaatsen en is vooral interessant voor snelle motorboten vermits er geen snelheidsbeperkingen van toepassing zijn.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *