Leerlingenvoordracht Academie

Het filiaal Kinrooi van de stedelijke academie voor kunsten, de vroegere muziekschool, zit vol talenten. Dit kan zelf ondervonden worden tijdens de leerlingenvoordracht op dinsdag 21 februari om 19.00 uur.

Deze voorstelling is geschikt voor het hele gezin: ouders, broer, zus, oma, opa: iedereen is van harte welkom! De leerlingen halen hun muzikale en verbale talenten boven in een gevarieerd programma van muziek, zang en toneel. De toegang tot deze voorstelling is gratis.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *