Valentijnsactie FC Maasland Kinrooi een groot succes

De zaterdag gehouden Valentijnsactie bij FC Maasland in Kinrooi werd een groot succes. Vorige week werden dames opgeroepen om bij de zaterdag gespeelde wedstrijd aanwezig te zijn en daarvoor de Facebookpagina van de voetbalploeg te liken.

Meer dan twintig dames waren op de oproep afgekomen en genoten onder het voetbalspel door van een glaasje cava. Uiteindelijk werd de winnares naar voren geroepen, Marijke Olefs. Zij won naast een fles cava een mooie supporterssjaal.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *