Radio Monza laat kiendopjes rollen

Radio Monza

Het is een jarenlange traditie, de Kienavond van Radio Monza. De zender die dit jaar 37 jaar vanuit Kinrooi uitzendt, laat haar luisteraars en andere geïnteresseerden eenmaal per jaar kienen. “We doen dit om een goede interactie met ons publiek te houden, dit jaar al voor de vijftiende maal”, zo vertelt voorzitter Pierre Christis van de zender.

Op zaterdag 4 maart zal de kienavond in zaal ‘De Vrijheidszonen’ in Kinrooi plaats vinden. “Jaarlijks komen vele mensen naar deze avond toe, op de eerste plaats voor de gezelligheid, daarnaast uiteraard ook voor de goed gevulde prijzenpot”, aldus de voorzitter. Die prijzenpot bevat levensmiddelen, cadeaubonnen, een TV, elektrische apparaten en meer. “De hoofdprijs is een cadeaubon van 250 euro. Eigenlijk voor elk wat wils”, aldus Pierre Christis die nog aanvult dat er naast de jaarlijkse kienavond ook een jaarlijkse tombola wordt georganiseerd door de zender.

De kienavond start zaterdag 4 maart om 19.30 uur. “gezien het animo van de voorbije jaren zullen we één uur voor aanvang zorgen dat de deuren van de zaal geopend zijn”, zo besluit Christis.


 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *