4×11-carnavalslijst bij Radio LRM

LRM radio

De stembussen zijn al gesloten, zodat de redactie van LRM de nummers kan gaan tellen. Op carnavalsmaandag, 27 februari, zal de zender de 4×11-carnavalshitlijst uitzenden. Initiator èn presentator Johan Coolen geeft aan dat de zender dit al vele jaren doet.

“Het leuke is dat je doordat mensen hun keuzes kunnen insturen, iedere jaar een compleet andere muzieklijst kunt uitzenden”, zo vertelt de programmamaker. “Opvallend is dat de klassiekers het goed blijven doen!”

De lijst, die op carnavalsmaandag wordt uitgezonden tussen 10.00 en 14.00 uur, zal in het dialect worden gepresenteerd. Ook dat is traditie”, aldus Coolen.

Johan Coolen zal het programma alleen presenteren “maar wellicht dat er nog een verrassings-presentator aanschuift”, zo geeft hij aan. Eerdere edities waren Frans Theunisz, Ron van Roy, het duo Spik & Span, Juulke en Tante Agaath als co-presentator van de partij. Over de komende editie geef ik nog geen verdere details”, aldus Coolen die het verrassingseffect wil behouden. “Dat is ook de reden dat we de lijst zelf pas op de dag zelf bekend maken”, vervolgt hij.

Coolen, zelf een fervent carnavalist, doet ook jaarlijks (al meer dan dertig jaar) als einzelgänger meedoet bij de Clownerie, heeft al zin in de carnavals-hitlijst. Het is ieder jaar een feestje”, geeft hij aan. Overigens zal LRM op de dag van de Halfvastenstoet, zondag 26 maart, de hele dag carnavalsmuziek uitzenden. “Ook dat is een traditie, evenals het wekelijkse Wammes-eurke op zondag”, zo besluit Johan Coolen.

LRM zendt in Maaseik uit op FM 107.6 MHz en in Kinrooi op 105.1 MHz.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *