Toerisme Kinrooi op Fiets en Wandelbeurs

In Flanders Expo in Gent vindt dit weekeinde de Fiets en Wandelbeurs plaats. Ook de gemeente Kinrooi zal daar vertegenwoordigd zijn. Toerisme Kinrooi en VVV Kinrooi hebben hun stand ingericht op C23.

Op de beurs is het mogelijk om inspiratie op te doen voor nieuwe tochten, fietsen testen, je kunt er outdoorkleding aanschaffen, lezingen volgen en nog veel meer. De Fiets en Wandelbeurs biedt het meest complete programma voor fietsers en wandelaars en staat bol van de activiteiten. Niet alleen presenteren ruim 400 exposanten hun aanbod; er werken ook 200 vrijwilligers mee aan informatiemarkten. Alles wat je nodig hebt voor je volgende tocht is wel te vinden op dit event.

Trekkingfietsen, mountainbikes, e-bikes, fatbikes: je kunt ze testen op diverse parcoursen. Ook voor outdoorliefhebbers is de beurs een walhalla: buitensportwinkels presenteren er hun nieuwe collecties. En natuurlijk is er nog het lezing- en workshopprogramma met 120 presentaties.

De brochure ‘Verliefd Op Kinrooi’ zal er ook aangeprezen worden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *