Rabbedabbers 3×11 jaar aangesloten bij FEN

Karnavalsvereniging ‘De Rabbedabbers’ uit Kinrooi is dit jaar 33 jaar aangesloten bij de Federatie Europese Narre (FEN) Vlaanderen, de carnavalskoepel van het gewest.

“We staan er heel kort bij stil”, zo vertelt Vorst Mark Hoedemakers van De Rabbedabbers. “Zelf bestaan we dit jaar 40 jaar, maar dat is geen carnavalsjubileum.” In het Rabbedabberke, de carnavalskrant van de vereniging uit Kinrooi, wordt er kort op ingehaakt. “Daarnaast kunnen mensen in de krant die dit weekeinde huis-aan-huis bezorgd is in Kinrooi nog veel meer lezen”, aldus Hoedemakers die vertelt een heel jaar bezig te zijn met de inhoud van de krant.

In de full-color krant aandacht voor reclame op gevels in Kinrooi, moppen, heel veel foto’s van activiteiten, een verhaal over McDonald’s die naar Kinrooi komt, Topspelers van FC Maasland Noordoost die naar China trekken en nog veel meer.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *