Thema-avonden verenigingen in kader van projecten en financiering

Stramproy Kerkplein

Een van de problemen waar verenigingen tegen aan lopen is het ontwikkelen van nieuwe activiteiten, en het vinden van de financiën daarvoor. Hoe organiseer je nu iets wat buiten je reguliere activiteiten valt? Wie pakt dit op, en hoe krijg je draagvlak in je eigen vereniging? En wie gaat dat dan betalen? Vaak vragen waar besturen of vrijwilligers tegen aan lopen. En waar anderen weer een goed antwoord op hebben, of zelfs hun werk van gemaakt hebben. Het Dorpsfonds en de Dorpsraad van Stramproy willen deze partijen bij elkaar brengen in een drietal thema-avonden.

De eerste thema-avond zal op woensdag 22 maart plaatsvinden, en zal vooral gaan over het organiseren van nieuwe activiteiten, en het draagvlak binnen een vereniging. Er worden uitnodigingen verstuurd naar de Roojer verenigingen, waarbij men zich kan aanmelden. Echter: als organisaties niet uitgenodigd zijn en deel willen nemen, kunnen die zichzelf aanmelden bij de Dorpsraad of het Dorpsfonds.

Dan wordt ook meer informatie over de inhoud en het programma, plaats en tijd gegeven. Een tweede avond, vooral gericht op het vinden van subsidies en sponsoring, is voorzien op woensdag 7 juni. Dorpsgenoot Jan Levels is bereid gevonden om de aanwezigen in deze materie deskundig te begeleiden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *