Workshop Handboog Schieten in Tungelroy

Afgelopen zaterdag vond er een workshop Handboogschieten plaats, bestemd voor de Welpen van Scouting Tungelroy. Deze workshop werd georganiseerd door Handboogvereniging De Grensschutters uit Haler-Uffelse.

De handboogvereniging, die al sinds 1952 bestaat, ging graag in op de vraag van Scouting Tungelroy. Voorzitter Peter Janssen: “We organiseren vaker workshops met onze vereniging. Insteek hierbij is dat we cursisten kennis laten maken met onze sport. Zeker het kennis laten maken van jongeren met deze sport is extra mooi. Wel zorgen we dan altijd voor goede en voldoende begeleiding.”

De vereniging uit Haler-Uffelse telt vijftig leden, waarvan er dertig actief zijn.

Foto’s: Scouting Tungelroy

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *