Molendorp bruist weer als vanouds (video en foto's)

Café Molendorp in Molenbeersel viert dit jaar haar 30-jarige bestaansjubileum. Dit wordt gedaan met een uitgebreid programma in een grote feesttent in de buurt van het café.

“Mijn moeder verklaarde me voor gek, toen ik haar vertelde dat ik ‘Café ‘Jimmy’ in Molenbeersel had overgenomen”, zo begint Mathieu Janssen zijn verhaal. “Dertig jaar geleden ben ik er eigenlijk gewoon in gerold. Als ik op dertig jaar terug kijk zijn er vele hoogtepunten”, aldus Janssen.

“Met Molendorp hebben we Molenbeersel toch goed op de kaart gezet. Zeker als je bekijkt dat we vele jaren met de kermis topartiesten hier naartoe hebben gehaald, zoals Normaal, de Kreuners, Rowwen Hèze, Rob de Nijs, De Scabs, Classics en ik vergeet er gegarandeerd nog enkelen”, aldus de kastelein.

Het dertig-jarige jubileum van Café ‘Molendorp’ zal niet in stilte voorbij gaan. “Integendeel. We hebben een vol programma met voor ieder wat wils, zeker in het heden, maar met een fikse knipoog naar het verleden”, reageert Mathieu Janssen enthousiast.

Met Hemelvaart èn Pinksteren gaat men een flink feestje bouwen in Molenbeersel.
Woensdag 24 mei is er een Ladies Night met The London Knights
Donderdag 25 mei een tribute Night met muziek van Bruce Springsteen en CCR
Vrijdag 26 mei 90’s Retro met DJ’s Paul Elstak, Yves de Ruyter, Gemeni, Wes & Lei en Boeda
Zaterdag 27 mei Was het nu 80’s, 90’s of 2000 van Studio Brussel
Vrijdag 2 juni De Foute Party
Zaterdag 3 juni muziek van Rowwen Hèze met Dageraad, de Janse Bagge Bend en de Band Zonder Banaan
Zaterdag 4 juni Monsters Of Rock, de muziek van Metallica, Rammstein en AC/DC

“Alle festiviteiten gaan door in een groots feestpaviljoen”, zo vertelt Mathieu Janssen die blij is dat zijn zoon ook mee in de zaak is gestapt. “Ik wil hem de kneepjes van het vak leren.” Binnenkort wordt er bij Molendorp weer gestart met het eet-gebeuren. “Dan kan ik mijn keuken-creativiteit weer boven halen”, aldus Mathieu Janssen die over stoppen nog niet denkt.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *