Maasvissers doen ook mee aan Straat.net

vuilnis

In de gemeente Kinrooi worden verenigingen en organisaties opgeroepen mee te doen aan de actie Straat.net. Een van de organisaties die al vele jaren deelneemt, is De Maasvissers uit Geistingen.
Voorzitter Johan Telen: “We doen iets voor het milieu, het komt positief over en het brengt nog een mooie cent op voor de Maasvissers.”

De Maasvissers hebben jaarlijks een vast stukje. “We hebben altijd het hele gebied op de Steenberg en Boterakker, een groot stuk langs de Maas en straten in de buurt van de Steenberg.
Het is zeker geen zwaar werk, het is bovendien een gezonde wandeling in de buitenlucht”, aldus Telen.

Straat.net vindt doorgang op 17, 18 en 19 maart. “We starten altijd op vrijdag en werken totdat het donker wordt. Op zaterdag werken we in de voormiddag en dan is meestal de klus geklaard”, zo vertelt Johan Telen.

De Maasvissers doen voor deze actie een beroep op hun leden. “We hebben die twee dagen ontzettend veel werk en we rekenen er op dat er ook deze keer echt veel leden komen helpen. Met wat volk stelt het niet zo veel voor, maar laat het in ieder geval niet aan anderen over”, aldus de voorzitter.

Handschoenen, vuilniszakken, gele veiligheidsvestjes en vuilprikkers stelt de gemeente Kinrooi ter beschikking.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *