Agenten onwel bij onderzoek dumping drugsafval

Bij een onderzoek naar een dumping van drugsafval in Weert zijn twee agenten en een fotograaf onwel geworden. De drie zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor een medische controle.

Dinsdag 21 februari omstreeks 20.15 uur kreeg de politie een melding van een dumping van enkele vaten aan de Driehoeksweg in Weert. Twee aanwezige agenten en een fotograaf kregen last van prikkelende ogen en de luchtwegen. De drie zijn overgebracht naar het ziekenhuis voor een medische controle. Zij maken het na omstandigheden goed.

Het gaat om een dumping van drugsafval van meerdere vaten, ongeveer tien vaten van vijftig liter en enkele vaten van tweehonderd liter. Een aantal vaten lekten, de omgeving is afgezet. De brandweer heeft metingen verricht. Een gespecialiseerd bedrijf is door de gemeente ingeschakeld en zal zorgen voor het veilig verwijderen van het afval. De politie heeft de zaak in onderzoek. Getuigen die eventueel informatie hebben over wie de vaten heeft gedumpt worden gevraagd om contact op te nemen met de politie via 0900 – 88 44.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *