Geslaagde Spelletjesmiddag Hoger Op Molenbeersel

Het is sinds enkele jaren vaste prik: ‘Voetbalclub Hoger Op Molenbeersel organiseert voor belangstellenden een spelletjesmiddag’. Afgelopen zondag, 19 februari, vond deze plaats in de kantine van de voetbalclub uit Molenbeersel. De organisatie geeft aan terug te kijken op een geslaagd gebeuren.

Insteek van de Spelletjesmiddag is dat zowel jong als oud hieraan op een sfeervolle wijze kunnen deelnemen. “Er werden zondag spellen georganiseerd. Spellen die gespeeld werden waren sjoelen, twister, mens-erger-je-niet en touwtrekken”, aldus voorzitter Peter Nies van de voetbalclub.

Eyecatcher was het reuze 4-op-een-rij-spel.

Foto’s: Hoger Op Molenbeersel

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *